POSNE PAPRIKE PUNJENE PASULJEM ZA SVETOG NIKOLU: Idealno jelo za slavu, gosti će biti oduševljeni
16. 12. 2024. u 09:00
Napravite posne punjene paprike na drugačiji način, napunite ih pasuljem, oduševićete se ukusom.
Povezane vesti

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

PODVARAK SA RIBOM: Slastan i ukusan posni ručak
Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim.
05. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

PIKANTAN PAPRIKAŠ OD ŠARANA: Vrhunsko jelo za predstojeće dane
Ljubitelji ribljih ili fiš paprikaša vole da mistifikuju ovo jelo. Sigurno je da i tu postoje tajne za pripremu, ali vrhunski ukus imaće i ako ga ovako skuvate. Važno je da tiho krčka.
07. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

KOLAČI SA NAJSLAĐIM IMENOM NA SVETU: Medenjaci, baš kao što su ga pravile i naše bake
Tradicionalni kolačići koje svi vole, a imaju i debelog razgloga za to.
22. 04. 2025. u 16:00

KINESKA SALATA: Ukusna kremsta pikanterija koja je zasitna i preukusna
Kineska salata postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali.
22. 04. 2025. u 14:30

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA ČUPAVCE U OBLIKU MAFINA: Još slađi i ukusniji, pravićete stalno
Savršen spoj čupavaca i mafina u jednom desertu, prste da poližete.
22. 04. 2025. u 13:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)