NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne

Новости онлине

23. 03. 2025. u 08:30

Najbrži ručak je da ispržite krmenadle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g krmenadli
  • 1 crni luk
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašičica narendane limunove kore
  • 100 ml ulja
  • So, biber

Priprema:

U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.

(trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RIVIERA MONTENEGRO SWISSÔTEL U BUDVI BUDI NAJVEĆI INTERES KUPACA NEKRETNINA ZBOG POSEBNOG PROGRAMA RENTIRANJA