BAKALAR IZ RERNE SA ČERIJEM I TIMIJANOM: Lagano mediteransko jelo za svaki dan

Milena Tomasevic

23. 09. 2025. u 18:00

Sveži paradajz, mirisni timijan i nežno meso bakalara spajaju se u ovom jednostavnom receptu koji donosi more na vaš sto. Za manje od pola sata dobijate zdrav i ukusan ručak ili večeru.

БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан

FOTO: Novosti

Sastojci

  • 400 gr fileta bakalara
  • 10-ak čeri paradajza
  • 5 gr svežeg timijana
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka
  • so i biber po ukusu

Priprema

Zagrejte rernu na 200 °C. U pleh stavite čeri paradajz, malo timijana i belog luka. Posolite i pobiberite bakalar, položite ga preko paradajza, pa prekrijte ostatkom sastojaka. Poprskajte maslinovim uljem i pecite 20–25 minuta, dok riba ne postane sočna i lako se lista.

Prijatno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - Smradovi su preko Drine prešli - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio

ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio

BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.

02. 12. 2025. u 12:35

Komentari (0)

DR NOVOSTI: Revolucija u transplantaciji kose