POSNA DINSTANA BORANIJA SA PARADAJZOM: Tradicionalno jelo za svaku trpezu
23. 11. 2025. u 11:00
U NASTAVKU vam donosimo jednostavan recept koji će vam omogućiti da za svega pola sata pripremite aromatičnu i toplu boraniju sa paradajzom, savršenu za sve ljubitelje tradicionalne kuhinje.
Povezane vesti
PEČENI BAKALAR SA KROMPIROM: Recept za zlatno pečenu ribu koja se topi u ustima
OVO mediteransko jelo spaja nežan, rastaljeni bakalar, mirisni krompir i masline u savršenoj kombinaciji ukusa. Jednostavno se priprema, zdravo je i odličan izbor za brz ručak ili laganu večeru.
18. 11. 2025. u 17:30
RIBA U PARADAJZ SOSU: Mediteranski ukus na vašem tanjiru
U NASTAVKU donosimo proveren recept za ribu u paradajz sosu, kao i savete kako da je pripremite sa različitim vrstama ribe i dodatnim ukusima. Savršeno jelo za brz ručak ili večerom uz malo mašte.
22. 11. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA PITU SA SIROM: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus će vas oduševiti
PRIPREMA traje samo oko 10 minuta, a pečenje 30 minuta.
23. 11. 2025. u 11:00
SALATA OD PILETINE I BRUSNICA: Ukusna i kremasta!
OSVEŽAVAJUĆA, kremasta i puna različitih tekstura – salata od piletine i brusnica spaja nežno meso, slatko-kiselkaste brusnice, hrskave semenke suncokreta i orašastu aromu oraha. Idealna je za lagani ručak, zdravu večeru ili specijalne prilike.
23. 11. 2025. u 07:00
DOMAĆI NAMAZ OD AVOKADA: Zdrav i ukusan dodatak sendvičima
NAMAZ možete da napravite i sami u svojoj kuhinji
22. 11. 2025. u 13:05
RIBA U PARADAJZ SOSU: Mediteranski ukus na vašem tanjiru
U NASTAVKU donosimo proveren recept za ribu u paradajz sosu, kao i savete kako da je pripremite sa različitim vrstama ribe i dodatnim ukusima. Savršeno jelo za brz ručak ili večerom uz malo mašte.
22. 11. 2025. u 11:00
KINOA SALATA SA PEČENIM POVRĆEM: Recept za salatu bogatu vlaknima
DONOSIMO vam savršenu zdravu ideju za ručak ili večeru — salatu koja spaja kinou, pečeno povrće i maslinovo ulje u jedan potpuno uravnotežen i izuzetno ukusan obrok.
22. 11. 2025. u 07:00
Komentari (0)