PREDLOG za zdravu i ukusnu užinu : Spremite domaću paštetu od šampinjona i luka
PRIPREMA je jednostavna, i ono što je najvažnije, neće vam trebati puno vremena
Ako su vam dosadile klasične paštete i namazi onda je ova domaća pašteta idealna za vas. Sprema se samo u tri koraka, i neće vam biti potrebno više od deset minuta za pripremu.
Možete je jesti kao namaz ili kao prilog uz ručak.
DOMAĆA PAŠTETA - sastojci koji su potrebni:
beli luk
200 grama šampinjona
šaka suncokretovih semenki
šaka oraha
kašičica maslinovog ulja
mali soli
biber
Priprema je jednostavna, u tri koraka, i trebaće vam samo 10 minuta.
DOMAĆA PAŠTETA -priprema:
Prodinstati šampinjone i crveni luk na maslinovom ulju dok ne puste vodu, potom ostaviti povrće da se malo ohladi.
Povrće sa ostalim orašastim sastojcima staviti u blender i izmiksirati.
Dobijenu paštetu ostaviti da se malo ohladi.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
VREME je za zdravu i posnu večeru koju ćete obožavati: Napravite domaću paštetu
16. 05. 2023. u 10:00
ŠARENI RAŽNjIĆI: Brz i jednostavan recept - Idealno predjelo i dodatak mesu
15. 05. 2023. u 17:01
NEOČEKIVANA IZJAVA BERBOKOVE O HARKOVSKOJ OBLASTI: Bolno priznanje nemačke ministarke
NEMAČKA ministarka spoljnih poslova Analena Berbok priznala je ozbiljne poteškoće za Oružane snage Ukrajine u Harkovskoj oblasti.
18. 05. 2024. u 12:12
ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENjE TRAMPA: Treći svetski rat bi mogao izbiti pre predsedničkih izbora u SAD
BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi za pet meseci preostalih do izbora u SAD mogao da izbije treći svetski rat zbog nesposobnosti aktuelnog američkog rukovodstva.
18. 05. 2024. u 09:45
KAKO JE KOSOVO I METOHIJA DOBILO IME? Različito poreklo i velika simbolka - naziv koriste SAMO SRBI
KOSOVO i Metohija veoma su značajan deo srpske istorije i tradicije, ali retki su oni koji znaju kako je tako važno podneblje našeg postanka i identiteta dobilo ime. Obe reči u nazivu nađe južne pokrajine imaju različito poreklo i veliku simboliku.
18. 05. 2024. u 11:47
Komentari (0)