OBROK SALATA KOJU ĆETE OBOŽAVATI: Dijetalna varijanta omiljene Cezar salate, predivan spoj ukusa kojim nećete odoleti
KO još ne voli Cezar salatu ? Sada vam je donosimo u zdravijoj varijanti!

Foto: Jutjub/Printskrin/ Mogu Ja To Sama
Cezar salata jedna je od najlepših obrok salata . Predivan spoj grilovane piletine sa hrsakvom slaninom i osvezavajucom Iceberg salatom prelivenom dresingom.
I ako je salata, ne spada baš u dijetalne obroke pa smo je malo modifikovali kako bi je mogli jesti svi oni koji vode računa o ishrani.
Za preliv:
- 2 kašike nemasnog sira
Čaša jogurta
Malo limunovog soka
Malo maslinovog ulja
Priprema:
Sitno seckanu slaninu propržiti u tiganju tako da pusti sopstveni sok a onda je izvaditi na ubrus na njenom soku prodinstati pileće meso. U činiju stavite salatu, dodajte meso i čeri pa sve prelijte dresingom. Prijatno!
(Kurir Stil)
Preporučujemo

PILEĆA SUSAM SALATA: Savršena salata gotova za pet minuta (VIDEO)
08. 08. 2023. u 11:20

ROLAT OD TIKVICA: Nikad ih više nećete jesti na drugačiji način - prelepo jelo
12. 08. 2023. u 19:00

PRAVA KAFANSKA TELEĆA ČORBA: Ovako je dobijate u svakom lokalu serviranu (VIDEO)
14. 08. 2023. u 09:54

ŠOK PROGNOZA ZA OKTOBAR: Najavljeno da će pasti pola metra snega! Ovakve ekstreme ni meteorolozi ne pamte
PREMA najavama meteorologa, oktobar 2025. počeće u Srbiji pod uticajem prodora hladnog vazduha sa severoistoka Rusije koji je došao do Nemačke i Poljske, ali se polako približava ka nama što će prouzrokovati razvoj ciklona u Jonskom, Tirenskom i delu Jadranskog mora i već 1. oktobra, u sredu, u večernjim časovima na jugu i jugozapadu Srbije počeće da pada kiša.
30. 09. 2025. u 20:58

"ZAŠTO MI PIPAŠ ŽENU?" Ovako je počela tuča na svadbi u Gornjem Milanovcu, nasrnuli na doktora (VIDEO)
SVADBENO veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta.
30. 09. 2025. u 16:10

OGLASILA SE BILjA NAKON RASTANKA OD ACE ILIĆA: "Videću kako vreme prolazi..."
IAKO rastavljeni, Bilja i Aca imaju veliki razlog za slavlje.
01. 10. 2025. u 12:20
Komentari (0)