OBROK SALATA KOJU ĆETE OBOŽAVATI: Dijetalna varijanta omiljene Cezar salate, predivan spoj ukusa kojim nećete odoleti

Novosti online

15. 08. 2023. u 22:30

KO još ne voli Cezar salatu ? Sada vam je donosimo u zdravijoj varijanti!

ОБРОК САЛАТА КОЈУ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Дијетална варијанта омиљене Цезар салате, предиван спој укуса којим нећете одолети

Foto: Jutjub/Printskrin/ Mogu Ja To Sama

Cezar salata jedna je od najlepših obrok salata . Predivan spoj grilovane piletine sa hrsakvom slaninom i osvezavajucom Iceberg salatom prelivenom dresingom.

I ako je salata, ne spada baš u dijetalne obroke pa smo je malo modifikovali kako bi je mogli jesti svi oni koji vode računa o ishrani.

Za preliv:

- 2 kašike nemasnog sira

Čaša jogurta

Malo limunovog soka

Malo maslinovog ulja

Priprema:

Sitno seckanu slaninu propržiti u tiganju tako da pusti sopstveni sok a onda je izvaditi na ubrus na njenom soku prodinstati pileće meso. U činiju stavite salatu, dodajte meso i čeri pa sve prelijte dresingom. Prijatno!

(Kurir Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom