POSNA KREM SALATA: Idealno jelo koje može zameniti glavni obrok, a sprema se za manje od 5 minuta

Novosti online

18. 08. 2023. u 19:00

DONOSIMO vam odličan recept za posnu krem salatu od ribe i povrća.

ПОСНА КРЕМ САЛАТА: Идеално јело које може заменити главни оброк, а спрема се за мање од 5 минута

Foto: Jutjub/Printskrin/Mama Buba

Veoma je ukusna, a jednostavno se pravi.Kremasta salata od ribe sprema se veoma jednostavno, a budući da u nju ide i povrće - puna je vitamina. Može da se služi kao predjelo, ali takođe i da zameni glavni obrok.

Sastojci:

  • 2 konzerve sardina u ulju od 125g
  • 150 g kuvane šargarepe
  • 150 g kuvanog graška
  • 150 g kuvanog kukuruza šećerca
  • 40 g praziluka
  • so i biber
  • 200 g posnog majoneza

Priprema:

Izrendati šargarepu (krupnije), sitno iseći praziluk, a sardinu ocediti od ulja. Sve sastojke dobro umešati u većoj posudi i začiniti po ukusu (so, biber). Zatim dodati majonez i sjediniti. Nakon pripreme staviti u frižider na hlađenje.

(Kurir Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

LOŠE VESTI ZA SINERA: Prvo doping afera, a sada i ovo