KROMPIR ČORBA KOJA USPEVA I ONIMA KOJI NE ZNAJU DA KUVAJU: Potrebno vam je samo pet sastojaka, a bolju niste jeli
KROMPIR čorba se jednostavno pravi, a ima božanstven ukus.
                                                                                    Foto: Free Images Pixabay
Može da vam posluži čak i kao glavni obrok. I potpuno neiskusnim kuvaricama uspeva, kuva se samo pola sata i vrlo je ekonomična, jer sastojci ne koštaju uopšte mnogo.
Sastojci:
3 šargarepe Foto: Free Images Pixabay
1 paškanat
1 paprika
1 crni luk
6 krompira
Priprema
Isecite šargarepu i paškanat na kolutove i prodinstajte. Zatim dodajte seckani crni luk i papriku, pa poklopite i dinstajte još dva minuta. Na kraju dodajte krompir na kockice i začinite po želji (so, biber, slatka paprika, suvi začin). Poklopite i ostavite da se dinsta 2-3 minuta. Pazite da povrće ne zagori. Dodajte vodu da lepo pokrijete povrće, pa poklopite i kuvajte nekih 20 minuta. Zatim jednu kašiku brašna ili kukuruznog skrob pomešajte sa vodom i lepo sjedinite. Dodajte u čorbu.
(Stil)
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)