KUPUS SALATA ALI U KREMASTOJ VERZIJI: Samostalan obrok ili uz pečenje, na vama je da probate ovo savršenstvo ukusa
SALATE su mnogima neizostavan deo bilo koje trpeze i predjela, pa domaćice vole da se poigravaju ukusima i receptima. Ako volite kupus salatu, probajte da je napravite po nešto drugačijem receptu koji garantuje kremasto savršenstvo ukusa!
Foto Shutterstock
Ukoliko volite da jedete kupus salatu, ova verzija je mnogima još i bolja od obične.
Uz dodatke jaja, majoneza i kačkavalja, uživaćete u ovoj varijanti kupus salate koju možete služiti uz slavsko pečenje, ali i uz bilo koje meso uz ručak!
Sastojci:
* 600 g svežeg kupusa
* 3 kuvana jajeta
* 300 g kačkavalja
* 1 mladi luk
* 4 čena belog luka
* 3 kašike majoneza
* so, biber (začini po ukusu)
Priprema:
- izrendajte i posolite kupus, a potom izrendajte skuvana jaja i kačkavalj.
Dodajte i majonez.
- Ako želite da salata izgleda zanimljivije, možete je aranžirati u poluloptu, ukrasiti dno mladim lukom sa svih strana, a preko izrendati žumance.
(Super Žena)
Preporučujemo
SVEŽE I VRUĆE, A GOTOVE ZA MANjE OD POLA SATA: Samo tri sastojka, "lenje" lepinje
29. 11. 2023. u 15:49
10 NAJBRŽIH POSNIH RECEPATA: Za ručak, prave se za 15 minuta i siti ste ceo dan
29. 11. 2023. u 13:53
POKROVSK PRED PADOM, RUSKI VOJNICI U CENTRU GRADA: "Situacija je više nego kritična, ubijaju nam ljude"
NAJMANjE 250 ruskih vojnika nalazi se u Pokrovsku, gde učestvuju u uličnim borbama i ubijaju ukrajinske vojnike, posebno operatere dronova, prenosi Ukrajinska pravda pozivajući se na oficire iz dve brigade koje deluju u tom području.
25. 10. 2025. u 19:17
STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
ZEMLjOTRES USRED DNEVNIKA: Voditeljka se obratila u strahu: "Nadam se da će biti sve u redu" (VIDEO)
DOK je čitala vesti u noćnom Dnevniku, prekinuo ju je zemljotres...
24. 10. 2025. u 19:43
Komentari (0)