HRSKAVO, A TOPI SE U USTIMA: Salata od jaja i povrća sa čipsom
Vrlo su retki ljudi koji ne jedu čips a u ovoj kombinaciji teško da će bilo ko moći da mu odoli.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kesa čipsa
- 4 kuvana jaja
- 200 g kukuruza šećerca
- 200 g šunke
- 1 kašika majoneza
- 2 kašike pavlake
- 1 šolja ukiseljenog mešanog povrća
Priprema:
Šunku iseckajte na trake ili izrendajte nakrupno. Jaja oljuštite, belanca odvojte od žumanaca te ih izrendajte.
Dodajte seckano mešano povrće (pečurke, paprike, šargarepa) i pomešane majonez i pavlaku.
Kukuruz skuvajte i ocedite - možete koristiti i onaj iz konzerve i pomešajte s povrćem,
i preko stavite čips.
(trpeza)
Preporučujemo
PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija
25. 05. 2024. u 11:00
SALATA OD MLADIH KROMPIRA I PAVLAKE: Brza i jednostavna priprema
22. 05. 2024. u 17:00
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)