HRSKAVO, A TOPI SE U USTIMA: Salata od jaja i povrća sa čipsom

Новости онлине

02. 06. 2024. u 17:00

Vrlo su retki ljudi koji ne jedu čips a u ovoj kombinaciji teško da će bilo ko moći da mu odoli.

ХРСКАВО, А ТОПИ СЕ У УСТИМА: Салата од јаја и поврћа са чипсом

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kesa čipsa
  • 4 kuvana jaja
  • 200 g kukuruza šećerca
  • 200 g šunke
  • 1 kašika majoneza
  • 2 kašike pavlake
  • 1 šolja ukiseljenog mešanog povrća

Priprema:

Šunku iseckajte na trake ili izrendajte nakrupno. Jaja oljuštite, belanca odvojte od žumanaca te ih izrendajte.

Dodajte seckano mešano povrće (pečurke, paprike, šargarepa) i pomešane majonez i pavlaku.

Kukuruz skuvajte i ocedite - možete koristiti i onaj iz konzerve i pomešajte s povrćem,

 i preko stavite čips.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca