Preukusna je.
Povezane vesti
SUPA OD SPANAĆA: Puna je vitamina i minerala koji će očistititi organizam od toksina
Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
08. 09. 2024. u 10:00
DOMAĆA KOCKA ZA SUPU OD POVRĆA: Pravi se nikad lakše, a nećete primetiti razliku od one kupovne
Zdravija a podjednako ukusna, pravićete stalno.
21. 07. 2024. u 11:00
KREM SUPA OD KROMPIRA SA SLANINOM: Isprobajte ovaj jednostavan recept za ukusnu čorbu
Okrepljujuća domaća krem supa od krompira je bogata povrćem, malo propržena slanina joj daje finu aromu. Odlična za ručak ili laganu večeru.
01. 07. 2024. u 07:00
MEKSIČKA SUPA OD KUKURUZA: Drugačija i aromatična, za pravo uživanje
Meksička ukusna supa, krepi organizam u trenu, a budi sva čula.
27. 06. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
TURSKA SUPA SA ĆURETINOM I LIMUNOM: Supa koja će vam ojačati organizam
Počinje sezona virusa i gripa i vreme je ojačate svoj imunitet prirodnim putem. Supe i čorbe su idealne za to i zato vam predlažemo da isprobate tursku supu sa limunom i ćuretinom.
28. 09. 2024. u 11:00
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
VOĆNI ČIA KARAMEL PUDING: Lagana poslastica koja se jede bez griže savesti
Započnite dan ukusima omiljenih kolača u zdravijoj varijanti čia pudinga.
28. 09. 2024. u 09:00
KAKO DA ČOKOLADNA GLAZURA NE PUCA PRI SEČENJU TORTE ILI KOLAČA: Poslastičar otkrio trik za koji malo ko zna
Domaćice širom sveta pomno prate emisije poznatog poslastičara Rudolfa Van Vina, i usvajaju svaki trik koji on prenese. Ovog puta vam donosimo trik za savršenu čokoladnu glazuru po njegovom receptu. Vaše torte će biti prava mala remek-dela ukoliko budete pratili ove korake.
28. 09. 2024. u 08:00
SALATA OD SOČIVA I BATATA: Vrlo jednostavno jelo inspirisano Mediteranom
Servira se uz feta sir i preliv sa senfom.
28. 09. 2024. u 07:00
Komentari (0)