MEKSIČKA SUPA OD KUKURUZA: Drugačija i aromatična, za pravo uživanje
Meksička ukusna supa, krepi organizam u trenu, a budi sva čula.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 450 g smrznutog kukuruza šećerca
- 150 g piletine bez kostiju
- 7 dl pileće supe od kocke
- 100 g putera
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 manja glavica celera
- 1 kašika svežeg iseckanog peršuna
- 0,5 dl mleka
- so
- biber
Priprema:
Crni i beli luk sitno iseckajte, pa ih propržite na ulju i puteru, u dubokoj šerpi. Dodajte rendani celer, a posle 10 minuta dodajte sitno sečenu piletinu i kukuruz, posolite i pobiberite, pa dinstajte još pet minuta. Pripremite pileću supu od kocke. Supu i mleko nalijte, pa ostavite da provri. Zatim smanjite temperaturu i kuvajte sve dok piletina i kukuruz ne omekšaju. Pospite peršunom i služite toplo. (trpeza)
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)