BRZO I UKUSNO: Prženi paradajz sa sirom
Napravite jednostavnu večeru od paradajza i sira. Sve je gotovo za manje od pola sata. Ako želite jelo na brzinu koje se sprema od svega par sastojaka, naš je predlog da probate prženi paradajz sa sirom koji će vas sigurno oduševiti. Za pripremu ovog jela potrebno je manje od pola sata, a možete da služite i kao predjelo ako imate neku proslavu.

Printscreen/YT/ Kazan
Sastojci:
- 2 paradajza
- 1 čen belog luka
- mocarela ili neki sir po izboru
- bosiljak, origano
- peršun
Priprema:
U tiganj sipajte malo maslinovog ulja i kada se zagreje poređajte paradajz isečen na kolutove. Posolite i pospite sitno seckanim belim lukom, kao i bosiljkom i origanom. Stavite sir isečen na kolutove preko, pa poklopite. Pržite dok se sir ne istopi, pa ukrasite seckanim peršunom.
(stvar ukusa)
Preporučujemo

SALATA SA GAMBORIMA I MANGOM: Fantastična salata koja će vas oduševiti ukusom
05. 07. 2024. u 07:17

CEZAR SALATA: Lagani letnji ručak idealan je izbor za tople dane
08. 07. 2024. u 10:00

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

UČENICI BILI ZABEZEKNUTI: Šta je nastavnica obukla - odmah je slikali, fotke su obišle svet
NASTAVNICA Veronika Dukju potrudila se da vizuelizuje svoju lekciju iz anatomije. Njen potez oduševio je hiljade korisnika društvenih mreža, na kojima su se proširile fotografije sa njenog časa.
04. 06. 2025. u 10:42
Komentari (0)