BRZO I UKUSNO: Prženi paradajz sa sirom

Novosti online

17. 07. 2024. u 07:00

Napravite jednostavnu večeru od paradajza i sira. Sve je gotovo za manje od pola sata. Ako želite jelo na brzinu koje se sprema od svega par sastojaka, naš je predlog da probate prženi paradajz sa sirom koji će vas sigurno oduševiti. Za pripremu ovog jela potrebno je manje od pola sata, a možete da služite i kao predjelo ako imate neku proslavu.

БРЗО И УКУСНО: Пржени парадајз са сиром

Printscreen/YT/ Kazan

Sastojci:

  • 2 paradajza 
  • 1 čen belog luka
  • mocarela ili neki sir po izboru
  • bosiljak, origano
  • peršun

Priprema:

U tiganj sipajte malo maslinovog ulja i kada se zagreje poređajte paradajz isečen na kolutove. Posolite i pospite sitno seckanim belim lukom, kao i bosiljkom i origanom. Stavite sir isečen na kolutove preko, pa poklopite. Pržite dok se sir ne istopi, pa ukrasite seckanim peršunom. 

(stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)