SREMAČKA GULAŠ ČORBA: Fantastičan recept koji morate probati
Ukusna i pikantna čorba koja će vam se svideti na prvi zalogaj.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1/2 kg govedine
- par sremskih kobasica
- 3 glavice crnog luka
- kašičica mlevene paprike
- 4 krompira
- 4 kašike milerama
- 1 kašika paradajz pirea
- 1 kašika masti
- vegeta, so
- 1 ljuta paprika
- biber u zrnu
Priprema:
Sitno iseckajte luk, pa ga propržite na masti da porumeni. Dodajte meso iseckano na kocke i pržite mešajući dok meso ne promeni boju. Posolite, dodajte vegetu i pospite mlevenom paprikom, pa nalijte vrućom vodom. Kad provri, dodajte paradajz pire, komade kobasice, biber i celu ljutu papriku. Kuvajte dok meso ne omekša, pa ubacite krompir isečen na kockice. Kad krompir omekša, umešajte mileram i odmah skinite sa vatre.
Služite toplo, sa domaćim hlebom.
Preporučujemo

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

"PRENEO SAM NA NjU POGUBAN VIRUS, UČINIO JE NESREĆNOM: Zahar o razvodu i današnjim odnosima sa Gocom: "Kalašture mi čuvale decu"
KOMPOZITOR Milutin Popović Zahar iza sebe ima brojne hitove, ali i priče koje je sada rešio da ispriča javno. Zahar je oduvek težio i sanjao da postane nešto što njegovi roditelji kao prosvetni radnici nisu bili. Doživeo je veliku slavu, a u iskrenoj ispovesti ispričao je kroz šta je sve prolazio, ali i sa kakvim se ljudima susretao kroz posao koji mu je mnogo i doneo i odneo.
01. 06. 2025. u 17:39
Komentari (0)