SREMAČKA GULAŠ ČORBA: Fantastičan recept koji morate probati

Новости онлине

03. 09. 2024. u 13:00

Ukusna i pikantna čorba koja će vam se svideti na prvi zalogaj.

СРЕМАЧКА ГУЛАШ ЧОРБА: Фантастичан рецепт који морате пробати

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1/2 kg govedine
  • par sremskih kobasica
  • 3 glavice crnog luka 
  • kašičica mlevene paprike
  • 4 krompira
  • 4 kašike milerama
  • 1 kašika paradajz pirea
  • 1 kašika masti
  • vegeta, so
  • 1 ljuta paprika
  • biber u zrnu

Priprema: 

Sitno iseckajte luk, pa ga propržite na masti da porumeni. Dodajte meso iseckano na kocke i pržite mešajući dok meso ne promeni boju. Posolite, dodajte vegetu i pospite mlevenom paprikom, pa nalijte vrućom vodom. Kad provri, dodajte paradajz pire, komade kobasice, biber i celu ljutu papriku. Kuvajte dok meso ne omekša, pa ubacite krompir isečen na kockice. Kad krompir omekša, umešajte mileram i odmah skinite sa vatre.

Služite toplo, sa domaćim hlebom.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca