Ova supa se jede hladna.
Povezane vesti
PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
29. 09. 2024. u 07:00
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA SA SIROM I PAVLAKOM: Kremasta i jednostavna, a za sve prilike
Ovako pripremljena salata je odlična uz pečenje, ali i ribu.
30. 09. 2024. u 07:00
SUPA OD SPANAĆA: Puna je vitamina i minerala koji će očistititi organizam od toksina
Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
08. 09. 2024. u 10:00
IZDAŠNA OBROK SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Veoma je zasitna i ukusna
Donosimo vam najbolji recept za obrok salatu Crveno more koja se pravi za manje od 10 minuta.
04. 09. 2024. u 08:00
DOMAĆA KOCKA ZA SUPU OD POVRĆA: Pravi se nikad lakše, a nećete primetiti razliku od one kupovne
Zdravija a podjednako ukusna, pravićete stalno.
21. 07. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
PAŠTICADA: Dalmatinski recept za jelo od mesa koje se topi pod nepcima
Kada se spomene pašticada mnogima odmah na um padne ukusno jelo od mesa, koje se krčka dugo i polako, ali garantuje takav spoj ukusa na koji je jednostavno nemoguće ostati imun.
01. 10. 2024. u 15:32
TORTA OD ŠARGAREPE: Narandžasta poslastica za svaku priliku
Za svega par minuta torta od šargarepe.
01. 10. 2024. u 10:00
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
JEDNOSTAVNI RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenja poslastica koja će vas oduševiti
Jedino što će vam oduzeti vreme prilikom pripreme kesten pirea jeste ljuštenje. Ali sve ima svoju cenu. Na ljuske će vam otići oko 30 odsto mase, pa ukoliko želite da napravite veću količinu kesten pirea, uzmite to u obzir.
01. 10. 2024. u 08:00
SALATA OD PEČENIH KROMPIRA SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA I ZAČINSKIM BILJEM: Kad je budete probali, zaboravićete sve druge salate
Ova salata je prepuna ukusa i savršeno će da se uklapa uz neko drugo jelo, kao prilog, ili pak možete da je jedete samu.
01. 10. 2024. u 07:00
Komentari (0)