RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
20. 11. 2024. u 13:00
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
Povezane vesti
SAVRŠENO PREDJELO ZA ARANĐELOVDAN: Tradicionalan, a jednostavan recept za pihtije neodoljivog ukusa
Slavske pihtije pune su mesa, savršeno dekorisane i jedno od predjela koje se mora naći na vašoj trpezi.
19. 11. 2024. u 12:52
ZABORAVITE NA RUSKU I MIMOZU: Čuvena rumunska salata iz rerne, ovo svečano predjelo ukrasiće svaku trpezu (VIDEO)
Salata od govedine je tradicionalno rumunsko i moldavsko jelo, koje se uglavnom služi kada su praznici ili neke svečane prilike.
19. 12. 2024. u 11:00Novosti online
KRALJICA MEĐU SLAVSKIM POSLASTICAMA: Minjon torta - kremasto savršenstvo spoja lešnika, badema, oraha i čokolade (VIDEO)
Kada napravite minjon tortu, budite sigurni da će ona ispuniti sva očekivanja vaših gostiju na slavi.
19. 11. 2024. u 14:30
ODUŠEVITE GOSTE SLAVSKOM TRPEZOM: Korpice sa piletinom, idealno posluženje za Aranđelovdan
SLAVSKE korpice filuju se dimljenom piletinom, krompirom, jajetom i sirom, vrlo su zgodne kao predjelo i zalogajčići na proslavama.
19. 11. 2024. u 16:00
BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
08. 11. 2024. u 09:30
Najnovije iz rubrike
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
NEODOLJIVA MOCART TORTA ZA SVE PRILIKE: Kraljevski spoj nutele, marcipana i pistaća (VIDEO)
Za danas smo pripremili recept za tortu koja će biti omiljena na slavskoj trpezi jer se pravi sa nutelom. U jedan deo fila idu i izblendirani pistaći. Između filova se ređa kora od marcipana.
21. 01. 2025. u 13:00Novosti online
KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
Sladak, orašast, kremast i hrskav, recept za puter od kikirikija sigurno će postati vaš novi omiljeni namaz. Sve što vam je potrebno je procesor za hranu i tri jednostavna sastojka.
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online
PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen spoj povrća i mesa daće celom jelu neodoljivu aromu
Jednostavan i ukusan recept.
21. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)