ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 korena celera
- 2 veća krompira
- 1 šargarepa
- ulje 2 kašike
- crni luk 1 glavica
- so po ukusu
- začin c po ukusu
- biber po ukusu
- brašno 1 kašika
Priprema:
Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, dodati na kockice isečen celer i šargarepu, pa pržiti zajedno sa lukom. Zatim dodati kockice krompira, pa naliti oko 1,5 l tople vode i kuvati oko pola sata. Kada je povrće omekšalo po želji ispasirati, dodati brašno razmućeno u malo vode, posoliti, pobiberiti, začiniti začinom od povrća i kuvati još oko 15 minuta. Prijatno.
(superrecepti)
Preporučujemo

ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
16. 11. 2024. u 07:00

NAJBOLjA KROMPIR ČORBA: Jednostavno se pravi, a ima božanstven ukus
23. 09. 2024. u 15:00

KREM ČORBA OD PRAZILUKA SA ĆUFTAMA: Ukus koji vas neće ostaviti ravnodušnim
11. 09. 2024. u 15:55

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

"ISTINA JE - BILA SAM S NjIM" Milica Pavlović priznala za vezu: "Ne znam što sam to krila"
"KADA volim, dajem se bezuslovno. Tada samo treba da mi verujete, ništa drugo. Samo poverenje nemojte da mi izigrate, sve ostalo može. I ja partneru verujem isto tako i onda nećemo imati problem, ali ako se usudi da mi izigra poverenje, to je kraj, u stanju sam da se okrenem i da se pravim da ga nikada poznavala nisam."
03. 10. 2025. u 21:02
Komentari (0)