ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna

Новости онлине

22. 11. 2024. u 11:00

Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.

ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА И КРОМПИРА: Припрема се брзо и лако, а веома је укусна

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 2 korena celera
  • 2 veća krompira
  • 1 šargarepa
  • ulje 2 kašike
  • crni luk 1 glavica
  • so po ukusu
  • začin c po ukusu
  • biber po ukusu
  • brašno 1 kašika

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, dodati na kockice isečen celer i šargarepu, pa pržiti zajedno sa lukom. Zatim dodati kockice krompira, pa naliti oko 1,5 l tople vode i kuvati oko pola sata. Kada je povrće omekšalo po želji ispasirati, dodati brašno razmućeno u malo vode, posoliti, pobiberiti, začiniti začinom od povrća i kuvati još oko 15 minuta. Prijatno.

(superrecepti)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca