ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 korena celera
- 2 veća krompira
- 1 šargarepa
- ulje 2 kašike
- crni luk 1 glavica
- so po ukusu
- začin c po ukusu
- biber po ukusu
- brašno 1 kašika
Priprema:
Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, dodati na kockice isečen celer i šargarepu, pa pržiti zajedno sa lukom. Zatim dodati kockice krompira, pa naliti oko 1,5 l tople vode i kuvati oko pola sata. Kada je povrće omekšalo po želji ispasirati, dodati brašno razmućeno u malo vode, posoliti, pobiberiti, začiniti začinom od povrća i kuvati još oko 15 minuta. Prijatno.
(superrecepti)
Preporučujemo

ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
16. 11. 2024. u 07:00

NAJBOLjA KROMPIR ČORBA: Jednostavno se pravi, a ima božanstven ukus
23. 09. 2024. u 15:00

KREM ČORBA OD PRAZILUKA SA ĆUFTAMA: Ukus koji vas neće ostaviti ravnodušnim
11. 09. 2024. u 15:55

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

"ĐEDOVI TE PROKLELI!" Veljko besan na prezimenjakinju, slavi Oluju
SIN pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, važi za velikog rodoljuba, a sada ga je razbesnelo to što je jedna njegova prezimenjakinja učestvovala u godišnjici proslave "Oluje".
03. 08. 2025. u 10:36
Komentari (0)