SALATA SA TUNJEVINOM I PEČENIM PAPRIKAMA: Moćna kombinacija ukusa koju ćete obožavati
Neodoljiva salata savršenog ukusa.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- tunjevina 2 veće konzerve
- marinirani šampinjoni 150 g
- kuvana šargarepa 3
- kiseli krastavci 200 g
- pečena paprika 3 fileta
- posni majonez 200 g
- biber po ukusu
- so po ukusu
Priprema:
Šargarepu, krastavčiće, šampinjone i papriku sitno iseckajte, pa im dodajte oceđenu tunjevinu. Dodajte posni majonez i još jednom sve lagano promešajte. Ostavite da odstoji u frižideru pre serviranja.
(superrecepti)
Preporučujemo
 
                    
                    POKROVSK PRED PADOM, RUSKI VOJNICI U CENTRU GRADA: "Situacija je više nego kritična, ubijaju nam ljude"
NAJMANjE 250 ruskih vojnika nalazi se u Pokrovsku, gde učestvuju u uličnim borbama i ubijaju ukrajinske vojnike, posebno operatere dronova, prenosi Ukrajinska pravda pozivajući se na oficire iz dve brigade koje deluju u tom području.
25. 10. 2025. u 19:17
 
                    
                    STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
 
                    
                    "CECIN SINE, ĆUTI I UDARAJ, ZA BOLjE I NISI!" Voditeljka odbrusila Veljku - "Ozbiljan kompleks!"
NAKON što je bokser Veljko Ražnatović pokušao da ismeje performans voditeljke Jovane Jeremić, koji je upriličila tokom proslave njenog rođendana, ona mu je brzo javno uzvratila, u svom stilu.
26. 10. 2025. u 10:48
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)