SALATA OD TUNJEVINE I KROMPIRA: Izdašna, posna i laka za pripremu
Hranljiva i ukusna salata, koja može biti i odličan obrok.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 500 g krompira
- 200 g tunjevine iz konzerve
- 10 čeri paradajza
- 50 g rukole
- 50 g maslina
- so, biber
- 1 kašika sirćeta
- 1 kašika maslinovog ulja
- 2-3 lista zelene salate
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, oljuštite i isecite na kolutove ili kocke po želji. Čeri presecite napola, rukolu iskidajte, masline ocedite. Zelenu salatu iskidajte. U krompir dodajte sve ostale sastojke, posolite, dodajte ulje i sirće i izmešajte.
(trpeza)
Preporučujemo

AZIJSKA SALATA SA NUDLAMA: Brza i neverovatno ukusna – savršena za svaki obrok
12. 03. 2025. u 11:00

SALATA SA HRSKAVIM HLEBOM, ŠUNKOM I KUPUSOM: Odlična kao predjelo, prilog uz glavno jelo ili čak lagana večera (VIDEO)
28. 02. 2025. u 14:30Jovana Vasić

PRINC SALATA SA BELIM MESOM, JAJIMA I KRASTAVCIMA: Kremasta salata koju morate da probate
16. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

CVEKLA SALATA SA ŠARGAREPOM I JABUKAMA: Savršeno osvežava, prepuna je vitamina i pravi dodatak uz meso
10. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)