VITAMINSKA SALATA: Zdrava i ukusna, a pravi se za 10 minuta

Новости онлине

20. 03. 2025. u 12:30

Vitaminska salata koja se pravi za samo deset minuta osvežiće vas i daće vam energiju.

ВИТАМИНСКА САЛАТА: Здрава и укусна, а прави се за 10 минута

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 cvekla, narendana
  • 2 šargarepe, narendane
  • 1 veza rotkvice, isečene na kriške
  • 400 g zelenog kupusa, tanko iseckanog
  • 400 g zelene salate, tanko iseckane
  • 2 kašike mirođije, iseckane
  • 1 čen belog luka, vrlo sitno iseckan
  • 2 kašike seckanih maslina bez koštica
  • so, biber, maslinovo ulje i limunov sok po ukusu

Priprema:

Kako biste napravili ovu salatu prvo oljuštite cveklu. Zatim narendajte šargarepu i cveklu. Kupus, zelenu salatu i mirođiju sitno iseckajte.

Isecite beli luk vrlo sitno, a rotkvice i masline isecite na kriške. Dodajte sve u činiju i prelijte maslinovim uljem, limunovim sokom i solju i biberom po ukusu. Uživajte!

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI BI TREBALO DA NAS SE PLAŠI, A NE DA NAS KAŽNJAVA: Ataman besan na odluku Evrolige (FOTO)