DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
22. 04. 2025. u 10:00
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
Povezane vesti

UKUSNA I OKREPLJUJUĆA - Savršena paradajz čorba (VIDEO)
PUNA vitamina, okrepljujuća i sočna čorba.
29. 05. 2025. u 11:30

JEDNOSTAVNA ZA PRIPREMU, A TAKO UKUSNA I OSVEŽAVAJUĆA: Paradajz čorba sa bosiljkom i žalfijom
Okrepljujuća čorbica, idealna za svaki ručak.
28. 04. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

KIFLICE SA EUROKREMOM: Recept koji će vas oduševiti
Miris domaćih kiflica koji se širi kuhinjom, a unutra – kremasto iznenađenje! Ove mekane, mirisne kiflice punjene eurokremom pravi su hit za doručak, užinu ili slatko druženje uz kafu. Brzo se prave, još brže nestanu!
18. 07. 2025. u 08:00

PALAČINKE OD SPELTE I SPANAĆA: Zdrava i ukusna opcija za doručak ili večeru
Danas sa vama delimo jednostavan recept koji će sigurno postati deo vaše redovne kuhinje. Slane palačinke od spanaća i speltinog brašna su zdrava i ukusna opcija za doručak ili večeru. Lako se pripremaju i odlično se slažu sa sirom, pavlakom ili povrćem.
18. 07. 2025. u 07:00

LIMUNSKI KOLAČIĆI: Mali zalogaji puni svežine
Kada vam zatreba nešto slatko, ali ne previše teško, limunski kolačići su savršeno rešenje. Njihov lagani, osvežavajući ukus i miris citrusa bude čula i čine ih idealnim uz šolju čaja ili kafe. Ovi kolačići se lako prave, a još brže nestanu sa tanjira.
17. 07. 2025. u 17:00

SAVRŠENO: Pasta sa kozicama u kremastom sosu i šparglama
„Pasta sa kozicama i šparglom – brzo, ukusno i sveže“ Ako tražite lagan i ukusan obrok, ova pasta sa kozicama i šparglom je pravi izbor. Sprema se brzo, ima svež i mirisan ukus, i savršeno je jelo za tople dane.
17. 07. 2025. u 16:00

KOLAČ SA BOROVNICAMA: Recept po kom su pravile naše bake
Danas sa vama delimo recept koji miriše na detinjstvo, nedelju kod bake i dane bez žurbe. Ovaj starinski kolač sa borovnicama pravi se od nekoliko jednostavnih sastojaka, sačuvajte recept, probajte ga i podelite s nekim koga volite.
17. 07. 2025. u 14:50
Komentari (0)