DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
22. 04. 2025. u 10:00
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
Povezane vesti

JEDNOSTAVNA ZA PRIPREMU, A TAKO UKUSNA I OSVEŽAVAJUĆA: Paradajz čorba sa bosiljkom i žalfijom
Okrepljujuća čorbica, idealna za svaki ručak.
28. 04. 2025. u 11:00

ŠPANSKA PARADAJZ ČORBA SA KUVANIM JAJIMA I PRŠUTOM: Nema kuvanja, a uspeva i početnicima u kuhinji
Salamoreho je tradicionalna supa poreklom iz Andaluzije (jug Španije), a pravi se od paradajza, bajatog hleba, ulja i belog luka. Obično se služi sa kuvanim jajetom i seckanom pršutom.
20. 02. 2025. u 10:47Jovana Vasić

ČORBA OD PEČENOG PARADAJZA I LUKA: Priprema je neobična, ali jednostavna, a ukus božanstven (VIDEO)
Ako uživate u čorbama od povrća, ova nesvakidašnja varijanta od pečenog paradajza će vam se sigurno dopasti.
19. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)