KOLAČIĆI SA KOKOSOM OD SAMO 3 SASTOJKA: Nezaboravnog ukusa
POSLASTICA koja zahteva tri sastojka i malo vremena
Ako nešto volimo to su svakako brzi i ukusni recepti od tri sastojka i da nema pečenja. Mislite da je predobro da bi zvučalo istinito? Nije, isprobali smo!
Inače ovi kolačići zadovoljavaju sve popularne kriterijume ishrane: imaju malo ugljenohidrata, keto su, a i veganski ako ne upotrebljavaš med nego neki drugi zaslađivač poput agavinog sirupa.
Ovi kokosovi kolači bez pečenja mogu se pokriveni držati na sobnoj temperaturi do sedam dana. U frižideru mogu stajati mesec dana, a zamrznuti do dva meseca.
Kolač sa kokosom - Sastojci:
3 šolje kokosovog brašna
1 šolja kokosovog ulja
1/4 šolje bilo kojeg zaslađivača po izboru
Kolač sa kokosom - Priprema:
U veliku posudu za mešanje uspite nezaslađeno kokosovo brašno.
Dodajte zaslađivač po izboru. To može biti med, agavin sirup, javorov sirup.
Mešajte dok se ne stvori homogena masa. Ako je masa previše mrvičasta, odnosno ne spaja se lepo, dodajte malo vode ili još zaslađivača, zavisno od toga koliko slatke kolače želite.
Prebacite smesu u tepsiju veličine, otprilike 20cm24cm,, obloženu papirom za pečenje. Navlažite ruke pa smesu lepo utisnite i poravnjajte.
Stavite u frižider ili zamrzivač da očvrsne. Nakon toga narežite kolač na kocke i i uživajte.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
ZAČINITE JELO UKUSIMA JUGA: Unesite vranjanski duh kuvanja u vaše specijalitete
11. 02. 2023. u 15:00
ZA SVE SLADOKUSCE: Kremasti sočni kolač sa pudingom i voćem (FOTO/VIDEO)
11. 02. 2023. u 14:15
MAKRON SVE IZNENADIO: Evo šta kaže o pregovorima sa Putinom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron rekao je da ne isključuje mogućnost pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „kada kontekst dozvoljava“.
17. 11. 2024. u 21:03
ŠTA JE ATACMS KOJIM ĆE UKRAJINA UDARITI NA RUSIJU? Američka raketa ima domet 300 km, koristi se za gađanje ovih ciljeva
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Džozefa Bajdena ukinula je danas ograničenja koja su dosad Ukrajini blokirala upotrebu američkog oružja za napade duboko na rusku teritoriju.
17. 11. 2024. u 19:48
DA ČOVEK NE POVERUJE: Pogrebni biznis - evo čime se Legija bavi u zatvoru
TAJ posao mu je plaćen.
18. 11. 2024. u 15:42
Komentari (1)