BRZA POSLASTICA OD TRI SASTOJKA: Domaći kolač izvanrednog ukusa koji uspeva čak i početnicima

Novosti online

15. 02. 2023. u 10:49

UKOLIKO vam se gosti najave u poslednjem trenutku, evo čime ih možete poslužiti

БРЗА ПОСЛАСТИЦА ОД ТРИ САСТОЈКА: Домаћи колач изванредног укуса који успева чак и почетницима

Foto: Shutterstock

Ukusni su i spremaju se brzo i lako.

BRZA POSLASTICA - sastojci: 

250 grama putera od kikirikija
200 grama šećera

100-150 grama brašna
Jedno jaje

BRZA POSLASTICA - priprema:

Zagrejte rernu na 175 stepeni. 

U posudi umutite električnim mikserom puter od kikirikija, šećer i jaje, pa dodajte brašno dok ne dobijete glatku smesu.

Kašičicom vadite smesu i oblikujte u kuglice, zatim poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Svaku kuglicu spljoštite viljuškom, da dobijete unakrsne šare.

Pecite oko deset minuta, ostavite da se kratko ohlade i poslužite ih.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOLJE DA NAM PSUJU MAJKU NEGO DA NAM VIČU SRBIJA! Čuveni Albanac objasnio što su igrači lažne države Kosovo pobegli s terena u Rumuniji