RECEPT ZA DOMAĆI SLADOLED: Čaša višanja i eto slatkog zadovoljstva!
09. 07. 2023. u 19:20
NAPRAVITE sladoled od višanja i jagoda i zasladite se!
Povezane vesti
![NAPRAVITE DOMAĆI VOĆNI SLADOLED: Ima samo tri sastojka i malo kalorija NAPRAVITE DOMAĆI VOĆNI SLADOLED: Ima samo tri sastojka i malo kalorija](/data/images/2024-06-06/493313_shutterstock-sladoled_kf.jpg?time=1717708336)
NAPRAVITE DOMAĆI VOĆNI SLADOLED: Ima samo tri sastojka i malo kalorija
Kada temperature pređu trideseti podeljak, jedino razmišljamo kako da se rashladimo. Sladoled je pravi spas, a svi ga vole, od malih do velikih! Umesto industrijskih ledenih poslastica koje su pune šećera, napravite sami osvežavajući sladoled od voća, bez veštačkih šećera, aditiva i pojačivača ukusa.
07. 06. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
![POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa
POHOVANE banane su jedna od omiljenijih poslastica koja se naručuje u azijskim restoranima.
26. 06. 2024. u 19:00
![RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica
Nekako se svi vratimo u detinjstvo kad osetimo ukus domaćih knedli sa šljivama i prisetimo se naših baka.
26. 06. 2024. u 16:00
![MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena
Najukusnija čorba, savršen spoj povrća i mesa.
26. 06. 2024. u 13:00
![RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira
Fugasa hleb se pravi u obliku elipse, i naprave se rezovi na testu tako da hleb, kada se ispeče, podseća na glavicu pšenice. Hleb se brzo pravi, za samo 45 minuta, a možete da ga servirate i za posebne prilike.
26. 06. 2024. u 11:01
![STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)