PRAVO OSVEŽENJE: Isprobajte recept za sladoled od lubenice
TOPLI letnji dani mnogima su nezamislivi bez uživanja u lubenici. Ako volite lubenicu, obavezno isprobajte recept za osvežavajući sladoled od lubenice.
Sastojci za sladoled od lubenice:
- 700 g lubenice očišćene od koštica
- 250 ml grčkog jogurta ili kondenzovanog mleka
Priprema:
1. Na tacnu ili tepsiju stavite komad papira za pečenje. Očišćenu lubenicu narežite na manje kocke pa rasporedite po tepsiji. Tepsiju s lubenicom zatim stavite u zamrzivač na 3 sata.
2. Nakon tri sata izvadite lubenicu i započnite s pripremom sladoleda. Polovinu lubenice stavite u blender dok ne dobijete glatku smesu. Zatim dodajte jogurt ili kondenzovano mleko.
3. Smesu prebacite u posudu prikladnu za zamrzavanje i vratite u zamrzivač na 2, 3 sata. Nakon toga servirajte u čašicama ili činijama.
(Zadovoljna)
Ako pored ovih voćnih volite i klasične mlečne i čokoladne ukuse, isprobajte receprt za najbolji domaći sladoled koji smo već delili sa vama!
BONUS VIDEO:
RECEPT ZA BEZGLUTENSKE POGAČICE: Ne morate da odustajete od omiljenog peciva
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
DOMAĆI SLADOLED OD BOROVNICE: Ovaj recept morate da isprobate!
02. 08. 2023. u 18:15
RECEPT ZA DOMAĆI SLADOLED: Čaša višanja i eto slatkog zadovoljstva!
09. 07. 2023. u 19:20
NAPRAVITE SOČNI TART OD BRESKVE: Recept kojem ćete se obavezno vratiti ponovo
01. 08. 2023. u 20:50
STIGAO ŽESTOK ODGOVOR TRAMPU OD PREDSEDNIKA: To je naše i tako će ostati!
PREDSEDNIK Paname Hose Mulino poručio je da Panamski kanal pripada njegovoj državi i da oko toga neće biti pregovora.
23. 12. 2024. u 08:54
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
"SRCE MOJE, DUŠO MOJA" Dajana grca u suzama zbog Žike, a on je grli: "Setila sam se naše svadbe" (VIDEO)
"ZASLUŽIO si da te zagrlim i poljubim..."
23. 12. 2024. u 10:06
Komentari (0)