TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Za mekano testo i posle tri dana

17. 08. 2023. u 18:26

Otkrivamo trik iskusnih domaćica uz koje će vaše testo biti mekano i posle 3. dana.

ТРИК ИСКУСНИХ ДОМАЋИЦА: За мекано тесто и после три дана

Foto: Jutjub/Printskrin

Ovaj sastojak možete da dodate i u testo za pite, hleb, lepinje... Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa.

Taj fenomenalni trik sastojk ne košta puno, a skoro svi ga već imaju kod kuće. U pitanju je skrob.

Testo će biti ukusnije i mekše, a sve što treba da uradite je da ga dodate u brašno. Za četiri šolje brašna dovoljna je jedna kašika skroba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub