KINDER BUENO TORTA: Kremasta i zavodljiva lepotica kojoj niko ne može odoleti!

Новости онлајн

07. 09. 2023. u 11:00

NA DANAŠNjEM meniju i kinder bueno torta - kremasta i zavodljiva lepotica kojoj niko ne može odoleti!

КИНДЕР БУЕНО ТОРТА: Кремаста и заводљива лепотица којој нико не може одолети!

Foto: Jutjub/Printskrin/

Potrebno je:

  • 6 jaja
  • 150 g seckanih oraha ili lešnika
  • 300 g + 6 kašika šećera
  • 2 pudinga od vanile
  • 8 dl mleka
  • 12 kašika brašna
  • 200 g eurokrema
  • 300 g plazma keksa
  • 100 g čokolade ili 100 g eurokrema
  • 375 g margarina
  • 1 kašika ulja
  • 3-4 šlaga

Priprema

  1. Kora: Belanca umutiti sa šest kašika šećera i dodati četiri kašike brašna i kašiku ulja. Pleh namazati, posuti seckanim orasima i preko njih izliti koru. Peći na 200 stepeni da blago porumeni. Ohlađenu koru okrenuti orasima nagore, premazati eurokremom.
  2. Fil: Žumanca, šećer, osam kašika brašna i puding skuvati s mlekom. Kada se ohladi sjediniti sa umućenim margarinom i podeliti na dva dela. U jedan dodati čokoladu. Filovati koru žutim filom, poređati keks natopljen u mleku, zatim staviti čokoladni fil, i onda šlag.

(recepti.com)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!