BRZO, JEDNOSTAVNO, PREDIVNO! Kremasti sutlijaš sa pudingom
MORATE da isprobate ovu neodoljivu poslasticu !
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* pirinač, 200 g
* voda, 1 l
* mleko, 0,5 l
* puding od vanile, 1 kesica
* šećer, 10 kašika
* kokos, po ukusu
Priprema:
- Pirinač skuvajte sa vodom, pa kad se skuva i voda uvri, prelijte ga mlekom pomešanim sa pudingom. Dodajte šećer, sačekajte da mleko provri, promešajte, pa sklonite sa šporeta, pospite kokosom i ostavite da se prohladi.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
 
                    
                    OD NEKOLIKO NAMIRNICA NAPRAVITE ODLIČNO JELO: Oslić u sosu od limuna
25. 12. 2023. u 10:00
 
                    
                    TUFAHIJE - NAPRAVITE OBAVEZNO: Da li uopšte postoji neko ko ne voli ovaj kolač
26. 12. 2023. u 16:21
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)