NAMAŽITE GA NA HLEB ILI DODAJTE PALAČINKAMA: Domaći kikiriki puter, daće šmek svakom jelu

Novosti online

22. 02. 2024. u 10:42

UKUSAN i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.

НАМАЖИТЕ ГА НА ХЛЕБ ИЛИ ДОДАЈТЕ ПАЛАЧИНКАМА: Домаћи кикирики путер, даће шмек сваком јелу

Foto Shutterstock

Potrebno:

* 400 g kikirikija

* kašika ulja

* prstohvat soli
* med (opciono)

Priprema:

Sastojke stavite u blender i dobro izblendajte, dok ne dobijete glatku smesu. Po želji možete da dodate med, da bi bio slađi. Čuvajte u frižideru, može da traje do tri meseca.

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)