KREMPITA TORTA: Kremasta poslastica sa čarobnim ukusom
08. 06. 2024. u 13:00
Odlična torta sa vrlo ukusnim filom koji se jednostavno pravi.
Povezane vesti
ČOKOLADNA TORTA BEZ BRAŠNA: Bogata, sočna i bez glutena!
OVA čokoladna torta bez brašna je savršeni spoj jednostavnosti i luksuza. Savršena je za svečane prilike, ali i kao nedeljni desert uz šolju kafe. Ako volite braunije – ovo će vam biti sledeća omiljena torta!
12. 11. 2025. u 21:00
GRČKA TORTA KOJA SE PAMTI: Kremasti klasik za svaku svečanu trpezu
GRČKA torta je raskošna i kremasta poslastica koja spaja lagane orašaste kore i bogat, čokoladno–keksasti fil.
28. 10. 2025. u 13:30
Najnovije iz rubrike
KOLAČ SA ŠUMSKIM VOĆEM: Savršen uz šolju čaja ili kafe, za mirnu nedelju kod kuće!
OVO je kolač koji će vas, već na prvi zalogaj, podsetiti na detinjstvo. Savršen uz šolju čaja ili kafe, za mirnu nedelju kod kuće, praznike, ili kad god poželite nešto jednostavno, a efektno.
15. 11. 2025. u 11:00
RECEPT KOJI JE NEOPHODAN SVIM DOMAĆICAMA: Savršene posne kiflice
NAREDNE nedelje veliki broj porodica u Srbiji svali Aranđelovdan, koji se pada u petak, pa je trpeza ove godine posna. Ako ste još uvek u planovima šta ćete sve pripremiti za goste - obavezno uzmite u razmatranje i ove savršene posne kiflice, jer se lako pripremaju, a ukus se ne razlikuje od onih mrsnih.
15. 11. 2025. u 07:34
RECEPT KOJI SE PRENOSI SA KOLENA NA KOLENO: Ovu zimnicu od belog luka i šargarepe su pravile naše bake
RECEPT naših baka za najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe svi zapisuju.
14. 11. 2025. u 22:19
RECEPT ZA ŠEKER PARE STAR 50 GODINA: Isprobajte tradicionalnu tursku poslasticu
TAJNA je samo u savršenom odnosu putera i brašna.
14. 11. 2025. u 14:08
PITA OD LUKA KOJA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ: Mirisni jesenji specijalitet
Ova pita od luka, inspirisana tradicionalnim rustičnim jelima, spaja jednostavne namirnice u savršeno uravnoteženu kombinaciju: mekano testo bez kvasca, sočan luk i kremasti preliv sa sirom, slaninom i jajima. Rezultat je jelo koje je istovremeno jednostavno, aromatično i izuzetno ukusno.
14. 11. 2025. u 13:00
Komentari (0)