JEDNOSTAVNA, A BOŽANSTVENA TORTA SA KAJSIJAMA: Sočni ukus koji se pamti
04. 07. 2024. u 16:00
Torta sa kajsijama je vrlo lagana i osvežavajuća. Priprema se brzo, ali računajte da mora da odstoji u frižideru deset sati, kako bi se stegla.
Povezane vesti

ŠVARCVALD TORTA: Savršena kombinacija čokolade, višanja i šlaga
Švarcvald torta je jedna od omiljenih poslastica u Srbiji bez koje ne mogu da prođu svećani događaji, kao ni veselja. Njen poseban ukus obara sa nogu i najveće sladokusce, gotovo da ne postoji osoba koja je ne voli, a višnje joj daju neverovatan ukus.
06. 04. 2025. u 15:00

TORTA SA BANANAMA I ČOKOLADOM: Neodoljivo kremasta poslastica koju svi vole
Mlečna torta sa bananama i čokoladom je poput sna za sladokusce sa savršenom kombinacijom ukusa.
08. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

TORTA MONAHINJINA TAJNA: Dezert koji ćete odmah poželiti da probate
Torta monahinjina tajna je vrlo raskošna i bogata sirom, a preliva se čokoladom.
27. 01. 2025. u 12:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Jelo kao iz najboljeg restorana
Bilo da želite da impresionirate goste ili jednostavno pripremite vrhunski obrok za svoju porodicu, biber šnicle su pravi izbor. Ovaj francuski klasik spaja sočan biftek sa hrskavom koricom od bibera i bogatim, kremastim sosom od konjaka.
11. 04. 2025. u 08:30

SLANI ROLAT SA SIROM I GRIZOM: Recept za domaće pecivo koji mora da ima svaka kuća
Ako imate pri ruci pakovanje kora za pitu, nećete odoleti i napravićete slasni domaći rolat sa sirom i grizom čim pročitate recept.
11. 04. 2025. u 07:00

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00

TRI NAJVAŽNIJA TRIKA ZA NAJBOLJI ŠLAG: Biće čvrst, a poslastice savršene, ove stvari su ključne
Čvrst i ukusan šlag nije nešto što uvek pođe za rukom, ali postoje trikovi sa kojima ne možete da pogrešite.
10. 04. 2025. u 14:30

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00
Komentari (0)