RECEPT ZA SULTANOVU SARMU: Fantastičan desert koji se pravi brzo, a nestane još brže
12. 09. 2024. u 07:00
Sultanova slatka sarma ili paša lokum, kako je još poznat ovaj kolač, jedan je od najpopularnijih kolača u Evropi. Ako ste nekad pomislili da je komplikovano, verujte da nije. Ova kremasta poslastica se jednostavno pravi i ima ukus koji se ne zaboravlja.
Povezane vesti

MAFINI SA KREMOM OD LIMUNA I MALINAMA: Magična kombinacija ukusa
Mafini sa kremom od limuna i malinama su poslastica koju ćete da pravite celog leta.
25. 04. 2025. u 16:00

KARPATI KOLAČ: Lagan i kremast kolač koji će osvojiti svakog (VIDEO)
Karpati kolač koji potiče iz Poljske, neodoljivo podseća na krempitu, ali i princes krofne. Jednostavan je, a pravi se sa bilo kojim voćem.
30. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00

U JUGOSLAVIJI OVO JE BIO OMILJENI SLATKIŠ SVAKOG DETETA: Poslastica iz davnih vremena (VIDEO)
Ovaj vid poslastice danas se smatra desertom za siromašne, ali niko mu ne može odoleti.
04. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)