POSNE PRINCES KROFNE: Ni malo ne zaostaju za originalom
NEODOLjIVE i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

Foto Pixabay free images
Potrebno je
Za korpice:
200 ml vode
100 ml ulja
180 g brašna
pola kesice praška za pecivo
4 banane
Za fil:
50 g pudina od vanile
250 ml sojinog mleka
75 g margarina
Priprema:
Šerpicu sa vodom stavite na ringlu i pustite da proključa. Onda dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Zatim prespite smesu u drugu posudu, pa dodajte ispasiranu bananu. Mikserom sjedinite sastojke. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje i rasporedite smesu. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Skuvajte mleko sa pudingom od vanile, pa kada se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenom smesom filujte krofnice.
(Alo)
Preporučujemo

KOLAČ MAČIJE OČI: Jedan od najukusnijih kolača sa bananom (VIDEO)
28. 11. 2024. u 13:00

MEDENA TORTA: Ukoliko niste isprobali recept, sada je pravi čas (VIDEO)
25. 11. 2024. u 17:00

DA LI STE "SLATKI" TIP: Izbor slatkih grickalica otkriva mnogo o vašoj ličnosti
10. 11. 2024. u 00:00

OVAJ ČOVEK IZ MUP-A DAVAO LAŽNE INFORMACIJE O ZVUČNOM TOPU: Vučić otkrio kako je u poslednji čas sprečen državni udar 15. marta
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć gostujući u emisiji "Hit Tvit" da u poslednjih 11 meseci nije isključivo problem bio u novcu spolja ili iznutra, već u tome što su sve naše vrednosti napadnute, ali i sve državne institucije koje su, kako je istakao, razorene.
06. 10. 2025. u 09:46

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VELjKOVA OBJAVA O RAZVODU: Najveći udarac za dete
VELjKO i Bogdana Ražnatović godinama su u skladnom braku u kom su dobili tri sina, a sada je on objavio snimak u kom se govori o razvodu.
05. 10. 2025. u 17:34
Komentari (0)