POSNE PRINCES KROFNE: Ni malo ne zaostaju za originalom

Mina Izgarević

07. 12. 2024. u 14:30

NEODOLjIVE i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

ПОСНЕ ПРИНЦЕС КРОФНЕ: Ни мало не заостају за оригиналом

Foto Pixabay free images

Potrebno je

Za korpice:

200 ml vode
100 ml ulja
180 g brašna
pola kesice praška za pecivo
4 banane

Za fil:

50 g pudina od vanile
250 ml sojinog mleka
75 g margarina

Priprema:

Šerpicu sa vodom stavite na ringlu i pustite da proključa. Onda dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Zatim prespite smesu u drugu posudu, pa dodajte ispasiranu bananu. Mikserom sjedinite sastojke. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje i rasporedite smesu. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Skuvajte mleko sa pudingom od vanile, pa kada se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenom smesom filujte krofnice. 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODREKLA SE RUSIJE ZBOG SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Rusi otkrili zašto je njihova zvezda uzela državljanstvo Srbije