NEODOLJIVI ČOKOLADNI RASPUCANCI: Jednostavna poslastica koja će vas oduševiti
23. 01. 2025. u 09:00
Priprema čokoladnih raspucanaca je jednostavna, a rezultat je fantastičan – hrskavi spolja, mekani iznutra, sa bogatim čokoladnim ukusom koji se topi u ustima.
Povezane vesti

MALO DRUGAČIJE BAJADERE: Sa keksom i dve vrste čokolade,a svaki zalogaj donosi bogat i kremast ukus
Ako volite bogat ukus čokolade i jednostavne deserte bez pečenja, ove lažne bajadere će vas oduševiti. Savršena kombinacija keksa, banana i dve vrste čokolade čini ih brzom i ukusnom poslasticom za svaku priliku.
06. 04. 2025. u 14:30

ČOKOLADNE OBLANDE: Kada jednom isprobate ovaj recept, postaće vam omiljeni (VIDEO)
Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena na raspolaganju, sa čokoladnim oblanda-kockama nema greške. Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih sastojaka, a najbolje od svega je što se spremaju bez jaja i brašna.
30. 03. 2025. u 16:00

RAJSKI KOLAČ: Idealan za ljubitelje čokolade, a ukus je više nego rajski
Ovaj kolač s pravom nosi tako pretenciozni naziv.
23. 03. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

"KRALJICA LETA" - GOTOVA U TRI KORAKA, A TRAŽIĆETE JOŠ: Pita s tikvicama
ODLIČAN recept - priprema traje nekoliko minuta, a toliko je sočna da ćete sigurno poželeti ponovo da je pripremite.
24. 06. 2025. u 11:00

JEDNOSTAVNO I UKUSNO: Grilovana piletina sa salatom od rukole i paradajza
OVA izvrsna obrok salata kombinuje se sa sočnom grilovanom piletinom.
24. 06. 2025. u 09:00

BRZE SLANE PALAČINKE: Sa šunkom i sirom, sve u jednom zalogaju
„Slane palačinke sa šunkom i sirom – sve u jednom zalogaju“. Brzo, jednostavno i preukusno.
24. 06. 2025. u 07:00

LUKSUZAN UKUS: Torta koja prvim zalogajem vraća u detinjstvo (VIDEO)
SPOJ gorke čokolade i blage voćne kiseline daje joj prepoznatljiv, savršen ukus.
23. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)