MOKA PUSLICE: Kafa im daje posebnu draž, a pojedu se u jednom zalogaju
Ako volite klasične puslice ove ćete obožavati.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 4 belanca
- 1 šolja (od 250 ml) šećera
- 2 kašičice soka od limuna
- 2 kašike praha instant kafe
Priprema:
Umutite belanca u čvrst sneg, dodajte postepeno šećer i sjedinite da se istopi, pa dodajte sok od limuna. Dodajte instant kafu i umutite. Našpricajte smesu na papir za pečenje koji ste raširili u pleh i namazali uljem. Sušite puslice u rerni, zagrejanoj na 100 stepeni dok ne postanu čvrste.
(trpeza)
Preporučujemo

POSNE RUSKE KAPE: Neodoljiva kombinacija kokosa i čokolade, koji se tope pri svakom zalogaju
31. 12. 2024. u 11:00Novosti online

PRAVI TRADICIONALNI SLATKIŠ: Kolač sa jabukama i jogurtom (VIDEO)
30. 12. 2024. u 15:00Novosti online

PRIZRENSKO TESPIŠTE: Tradicionalni posni kolač sa Kosova (VIDEO)
23. 12. 2024. u 13:00Novosti online

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

POSTOJI DRUGI SNIMAK Koji je uzrok ponašanja devojke stradale u Budvi? Psiholog objašnjava: "Ekstremni strah i fokus da se pobegne"
"ZA TEZU da je beg iz situacije opasne sa suženom svešću više goovri o tome da se radi o ekstremnogm strahu koji može da se protumači kao panika. Ako nije dolazila u takve situacije ne možemo znati da li je sklona tome ako ne zna da li ima napad panike."
30. 05. 2025. u 13:33 >> 13:33
Komentari (0)