DOMAĆI PUDING OD ČOKOLADE: Bez mleka i šećera, gotov za 2 minuta, savršen za post, ili dijetu
Ukoliko vam je preostalo malo pirinča od ručka koji ste obarili bez dodavanja soli imamo sjajnu ideju kako da ga iskoristite i uživate u ukusnom, posnom i zdravom dezertu.
Foto: Shutterstock
Domaći puding od čokolade savršen za dane posta ili za vreme dijete možete spremiti od samo tri sastojka i za svega nekoliko minuta.
Sastojci:
- malo skuvanog pirinča
- 5 urmi
- 2 kašike kakaa
Priprema:
U blender ubacite pirinač, urme operite i oljuštite kožicu, izvadite kosku i dodajte pirinču. Zatim u to stavite kakao i mutite oko jedan minut. Dobićete kremastu smesu koja je ukusna i zdrava, a bez trunke šećera, mleka i veštačkih dodataka. Ohladite u frižideru i sladite se.
(glossy)
Preporučujemo
POSNI ČIZKEJK: Kremasti desert koji pomera granice dobrog ukusa
19. 03. 2025. u 13:30
ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNjAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
02. 04. 2025. u 11:30
KARPATI KOLAČ: Lagan i kremast kolač koji će osvojiti svakog (VIDEO)
30. 03. 2025. u 11:30
MINISTARSTVO SPOLjNIH POSLOVA: Iznenađeni smo komentarima Zaharove na račun Srbije i predsednika Vučića
DRŽAVNA sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) Republike Srbije Nevena Jovanović oglasila se na društvenoj mreži "X" povodom komentara portparola Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove na račun Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, istakavši da oni kao MSP izražavaju iznenađenje povodom istih.
07. 11. 2025. u 14:04
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
"LEČIĆ I JA SMO SE PIPALI I LjUPKALI!" Pevačica o glumcu: "Predivno stvorenje, savršen ljubavnik, ježim se dok pričam o njemu"
Atina Ferari otkrila je detalje odnosa sa glumcem Branislavom Lečićem.
08. 11. 2025. u 11:06
Komentari (0)