KUGLICE OD JAGODA I BELE ČOKOLADE: Savršeni zalogaj nežnosti za svaku priliku
23. 10. 2025. u 10:00
Kada poželite nešto slatko, a ne želite da provedete ceo dan u kuhinji — ove kremaste jagodne kuglice od bele čokolade su pravi izbor. Spremaju se lako, izgledaju elegantno i imaju savršenu ravnotežu između svežine jagoda i svilenog ukusa bele čokolade. Idealne su kao brzi desert, romantični zalogaj ili mali poklon upakovan s ljubavlju.
Povezane vesti
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
DUNAVSKI VALOVI: Slatki klasik koji osvaja sve generacije
Klasičan kolač koji spaja sočan biskvit, kiselkaste višnje, nežnu vanila kremu i bogat čokoladni preliv. Jednostavan za pripremu, a izgledom i ukusom uvek ostavlja utisak – savršen desert za svaku priliku.
27. 10. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
POSNA VASINA TORTA: Svečana je i idealna za slave pred nama
AKO pripremate recepte za posnu slavu, pred vama je savršen deset s kojim nećete pogrešiti
06. 12. 2025. u 17:00
POSNE PALAČINKE: Spremaju se za 10 minuta, a evo šta sve treba da promenite u smesi
PALAČINKE imaju i svoju posnu verziju uz nekoliko izmenjenih sastojaka
06. 12. 2025. u 09:55
OVO JEDINI NAČIN KAKO SE DINSTA MESO DA BUDE MEKO KO DUŠA: Jedna stvar je od ključnog značaja!
KOD dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
05. 12. 2025. u 18:00
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
KOMBINACIJA carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako.
05. 12. 2025. u 16:23
RECEPT ZA KOLAČ BEZ BRAŠNA: Pravi se brzo i idealan je za zimu (VIDEO)
OVAJ kolač se sprema sa sastojcima koje uglavnom svi imamo u kuhinji
05. 12. 2025. u 12:47
Komentari (0)