BELE MAK ŠTANGLICE: Neodolljiva kombinacija maka i bele čokolade
30. 10. 2025. u 13:30
Ako volite kolače koji izgledaju jednostavno, a ukusom osvajaju sve redom – bele mak štangle su pravi izbor za vas! Spoj finog maka i kremaste bele čokolade daje neverovatnu ravnotežu ukusa – dovoljno slatko, a opet osvežavajuće i lagano.
Povezane vesti
KIKIRIKI ČOKO ZALOGAJČIĆI: Recept za male energetske bombe pune ukusa
Ovi mini zalogajčići sa kikirikijem i čokoladom savršeni su kao užina, posle treninga ili uz popodnevnu kafu. Brzi su za pripremu, zdraviji od klasičnih slatkiša i puni proteina i zdravih masti.
14. 11. 2025. u 11:00
KARAMEL KOCKE: Miris detinjstva na vašem stolu
ZA SVE ljubitelje domaćih kolača koji spajaju starinski ukus i savršenu kremastu teksturu, donosimo recept za neodoljive karamel kocke.
11. 11. 2025. u 14:30
POSNE ORAH KOCKE: Jednostavan za pripremu, a izgledom i ukusom ne zaostaje ni za jednim „mrsnim“ kolačem!
Kada poželite nešto slatko tokom posta, ove posne orah kocke biće pravi izbor. Lagana kora, osvežavajući limunski fil i bogati čokoladno-orahov sloj čine savršenu kombinaciju ukusa.
02. 11. 2025. u 21:35
Najnovije iz rubrike
POSNA BAKLAVA OD 3 SASTOJKA: Sprema se za 20 minuta
ZA vreme posta, pronalaženje deserta koji je istovremeno bogat ukusom i jednostavan za pripremu može delovati kao nemoguća misija.
19. 12. 2025. u 13:30
POSNA POGAČA ZA SVETOG NIKOLU: Recept za mekano i ukusno testo
BEZ pogače ne može da se zamisli slavska trpeza
19. 12. 2025. u 10:46
POSNE LAZANJE: Brzo se spremaju, a ukus sve obara sa nogu
POSNE lazanje su idealno jelo za dane posta, ali i za svaki porodični ručak ili večeru. Umesto mesa i bešamela, koriste se povrće, pasulj i aromatičan paradajz sos.
18. 12. 2025. u 16:31
POSNI HRSKAVI ŠTAPIĆI: Recept za ukusno posno pecivo
JEDNOSTAVNI za pripremu, preukusni i savršeno hrskavi, idealni su uz TV, druženje ili kao dodatak svakom posnom stolu.
18. 12. 2025. u 07:00
JELO KOJE MIRIŠE NA DETINJSTVO: Recept za posni paprikaš sa domaćom taranom (VIDEO)
IDEALAN predlog za ručak.
17. 12. 2025. u 15:47
Komentari (0)