JAFA OBLANDA: Savršena kombinacija čokolade, pomorandže i hrskavih oblandi!
05. 11. 2025. u 10:00
Idealan kolač za slave, praznike ili svaku priliku kada želite da zasladite trenutke s najmilijima. Jednostavan za pripremu, bez pečenja i uvek uspe iz prvog puta — a ukus… nezaboravan!
Povezane vesti
FERERO OBLANDE: Slatka magija na vašem stolu
Zimski dani su savršeni za uživanje uz slatke poslastice, a ovaj recept za domaće Ferero oblande će vam pružiti pravi gurmanski užitak.
26. 11. 2025. u 21:34
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
KIKIRIKI ČOKO ZALOGAJČIĆI: Recept za male energetske bombe pune ukusa
Ovi mini zalogajčići sa kikirikijem i čokoladom savršeni su kao užina, posle treninga ili uz popodnevnu kafu. Brzi su za pripremu, zdraviji od klasičnih slatkiša i puni proteina i zdravih masti.
14. 11. 2025. u 11:00
FERERO BAJADERA: Luksuzan kolač bez pečenja – savršen za svečane prilike
Ako volite kombinaciju lešnika, čokolade i nutele, ovaj recept će vas oduševiti! Ferero bajadere su bogate, mirisne i tope se u ustima. Priprema je jednostavna, a ukus i izgled dostojni najlepše praznične trpeze.
13. 11. 2025. u 21:35
POSNE OBLANDE SA EUROKREMOM I LEŠNIKOM: Idealne za slavsku trpezu
Kad poželite nešto brzo, čokoladno i posno – ove oblande su pravi izbor! Kremast fil, hrskavi listovi i miris čokolade i lešnika čine ih savršenom poslasticom uz kafu ili čaj.
27. 10. 2025. u 18:00
Najnovije iz rubrike
NOVI FAVORIT DOMAĆE TRPEZE: Srbi ga obožavaju jer se sprema brže od pirinča
AKO ste ikada stajali nad šporetom i razmišljali šta da poslužite uz meso ili povrće, a da ne bude ono dosad isto, kus kus vam verovatno već kuca na vrata.
28. 11. 2025. u 08:50
KINDER ŠTANGLICE: Jednostavne, dekorativne i uvek tražene
Kinder štanglice su jedan od omiljenih kolača bez pečenja — neodoljiva kombinacija čokoladnog donjeg sloja i nežnog belog mlečnog krema koji podseća na ukus čuvenih kinder čokoladica.
28. 11. 2025. u 07:00
JAJA SA ŠUNKOM U PARADAJZ SOSU: Brz obrok koji osvaja na prvi zalogaj
OVO jelo se priprema za manje od pola sata, a pruža neodoljivu kombinaciju mediteranskih aroma i kremaste teksture.
28. 11. 2025. u 07:00
BEČKA PITA: Savršena kombinacija kokosa, čokolade i lešnika
Recept za jednu od onih starinskih, izdašnih i neodoljivih poslastica koja uvek oduševi.
27. 11. 2025. u 21:52
PEČENA JAJA SA PESTOM I ČERI PARADAJZOM: Mediteranski obrok za 20 minuta
Pečena jaja sa pestom i čeri paradajzom postaju hit među ljubiteljima brzih, zdravih i mediteranskih jela. Kombinacija kremastih jaja, svežine čeri paradajza i intenzivnog ukusa pesta čini ovaj obrok savršenim za doručak, ručak ili laganu večeru.
27. 11. 2025. u 17:00
Komentari (0)