„MODRIČU MORAMO JAČATI EKONOMSKI“: Skromno obeležen Dan opštine

V. B.

28. 06. 2021. u 15:50

ZBOG mera zaštite od virusa korona rukovdstvo opštine odlučilo je da se i ove godine skormno obeleži Vidovdan - Dan opštine Modriča.

„МОДРИЧУ МОРАМО ЈАЧАТИ ЕКОНОМСКИ“: Скромно обележен Дан општине

Foto: V. B.

Održano je nekoliko manifestacija čije održavnje nije ugržavalo zdravlje ljudi. Kao prošle ni ove godine nije održana svečane sednica Skupštine opštine. Održan je poetski čas čiji sadržaj je govorio o istorijskom značaju Vidovdana za Srpski narod. Sveštenici Srpske pravoslavne crkve služili su pomen i parastos za 507 modričana koji su život dali za slobodu Modriče ali i za sve srpske junake od Kosova do današnjih dana.

-Modriča je danas punija života, veselija i radosnija a na nama, rukovodstvu opštine  je obaveza da to očuvamo i da radimo svakim danom ono što je u našoj nadeležnosti, da Modriču jačamo ekonomski i privredno i da zajendo sačuvamo slobodu Republike Srpske – rekoa je Jovica Radulović, načelnik opštine Modriča.
Povodom Dana opštine svečano je predata na upotrebu gradska česma sa pitkom vodom u gradskom parku koja je bila želja građana, započeti su radovi na izgradnji zatvorenog bazena, pokušava se aktivirati projekat izgradnjnj nasipa u naselju Dobor,  a u pripremi je još nekoliko projekata koji će doneti brže zapošljavanj.
-Učiniću sve i uložićemo nadljudske napore kao rukovodstvo opštine da sledeći Vidovdan dočekamo snažniji, jači i što je možda važnije od svega jedinstveniji. Samo jedinstveni i složni možemo dalje i napred u lepšu budućnost- zaključio je Radulović
Cveće na spomen obeležje podginulim u poslednjem Odbrambeno – otadžbinskog ratu položili su rukovodstvo opštine Modriča, delegacije više boračkih udruženja, javnih institucija i privrednih subjekata. Cveće je položeno i na spomenik žrtava Drugog svetskog rata i na spomen obilježje stradalim modriačnima na Solunskom frontu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!