SNSD SABORNO DO SVOJIH CILJEVA: Veliki stranački skup Saveza nezavisnih socijaldemokrata održan na kozaračkoj Mrakovici

O. M.

23. 08. 2021. u 13:24

PREDSEDNIK Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da veliki stranački skup na Mrakovici na Kozari predstavlja snagu i želju SNSD-a da bude okupljen i saboran u ostvarivanju svojih ciljeva, a to su, pre svega, mir i jačanje Republike Srpske.

СНСД САБОРНО ДО СВОЈИХ ЦИЉЕВА: Велики страначки скуп Савеза независних социјалдемократа одржан на козарачкој Мраковици

Foto Arhiva

- Onima koji pokušavaju da SNSD-u pripišu razne stvari koje samo oni vide, moram da suprotstavim činjenicu da je SNSD zadovoljan onim što je ostvario i kroz desetak izbornih do sada pobeda - izjavio je Dodik nakon polaganja venaca kod spomen-ploče sa imenima poginulih boraca NOVJ i žrtava fašizma.

On je napomenuo da SNSD nema nijedne strateške greške od kada vodi Srpsku, a to je već 16 godina neprekidno.

- SNSD nije napravio nijedan promašaj, nastavlja da vodi svoju politiku uprkos onima koji žele da omalovaže našu organizaciju. Ponosni smo na ono što smo uradili u Srpskoj, svesni da na mikronivou ima određenih problema - rekao je Dodik.

Ovaj skup je, dodaje, jasna poruka da SNSD ne odustaje, ne predaje se i da će pobediti na izborima iduće godine, a da sa Kozare kreće pobeda.

- Značajan investicioni poduhvat sledi iduće godine, bez obzira na to koliko je teška situacija. Planiraju se investicije u svakoj lokalnoj zajednici - rekao je Dodik u obraćanju okupljenima na skupu "Živeće Srpska", koji je okupio više od 15.000 članova SNSD-a iz svih krajeva Srpske.

DELEGACIJA Dolazak vrha stranke na Mrakovicu, Foto Arhiva

Prema njegovim rečima, SNSD nikada nije bio jedinstveniji.

- Naša organizacija i struktura funkcionišu bez bilo kakavih unutrašnjih podela ili bilo kakvih razdora - rekao je Dodik i dodao da to govori o snazi i želji SNSD-a da bude okupljen, da pošalje važnu poruku sabornosti oko važnih ciljeva.

POMEN Polaganje venaca, Foto Arhiva

Dodik je rekao da ovaj stranački skup obavezuje, a prvenstveno njega kao predsednika.

- Značajan broj ljudi koji je ovde pokazuje da SNSD ostaje okupljen i pobednička politička partija - rekao je Dodik.

On je rekao da SNSD nikoga ne vređa i ne dira, ali da niko ne sme da dira ni Republiku Srpsku.

- Neka proba Bakir Izetbegović da krene na Republiku Srpsku, pa da vidimo kako će proći - poručio je Dodik.

SRPSKOJ 100 MILIONA OD MMF

SRPSKI član PBiH Milorad Dodik izjavio je da od MMF-a Republici Srpskoj treba da stigne više od 100 miliona evra i da to nije kredit, već pripadajući novac za RS na koji neće biti plaćene nikakve kamate.

- U svakom slučaju Srpskoj pripada najmanje 100 miliona evra zavisno od koeficijenta i u tom pogledu mi ćemo i dalje nastaviti da konsolidujemo naše račune, pre svega, javni račun budžeta - rekao je Dodik na Mrakovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!