BAKIR IZETBEGOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Milorad Dodik razotkrio podvalu lidera SDA

Novosti online

10. 10. 2021. u 16:08

ČLAN Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik kazao je da je spreman da razgovara sa bilo kojim domaćim političarem u BiH, ali bez prisustva stranaca.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Милорад Додик разоткрио подвалу лидера СДА

Foto: Arhiva

Milorad Dodik je naglasio da nije tačna tvrdnja lidera SDA Bakira Izetbegovića da je odbio sastanak sa njim.

- Pre dva dana je neko primetio izjavu Izetbegovića, koji je rekao da je odbio sa mnom neki sastanak. To, naravno, nije tačno. Istina je da je u okviru ambasadora Evropske komisije zatraženo da Izetbegović posreduje i organizuje sastanak mene, Izetbegovića i Čovića - rekao je Dodik novinarima u Novoj Topoli kod Gradiške.

On je naveo da pristaje na ovaj sastanak samo pod uslovom da nema nikoga od stranaca i dodao da je verovatno Bakir Izetbegović odbio taj sastanak.

- Ja nisam zakazivao nikakav sastanak. Ja ne znam šta je Izetbegoviću, mada ne bežim od toga da razgovaramo, ali ne u atmosferi, ne u kapacitetu stranaca koji su ovde sve svoje pokazali prema Srbima - rekao je Dodik.

Milorad Dodik je ukazao da stranci nisu dobronamerni prema Srbima i RS.

- Ponašaju se podsmešljivo i ignorišu sve probleme na koje smo ukazivali u vezi sa Ustavnim sudom BiH i visokim predstavnikom. Oni i dalje smatraju da trebaju da upravljaju nama. Ja to odbacujem i zato nisam htio da se u jednom aranžmanu koji kreiraju stranci nađem ni sa kim - naglasio je Dodik.

On je istakao da ne zove na sastanke, ali će prihvatiti svaki poziv Izetbegovića, Čovića i bilo koga od lidera radi razgovora o aktuelnoj situaciji u BiH, ali bez stranaca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!