PEDOFILU DVE GODINE ZATVORA Devojčicu pokušao prisiliti na seks

O.M.

25. 10. 2021. u 18:30

MILE V. iz Kotor Varoša osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na dve godina zatvora zbog pokušaja obljube 12-godišnje devojčice u oktobru 2018. godine.

ПЕДОФИЛУ ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА Девојчицу покушао присилити на секс

D.Pozderović

Presuda je izrečena u ponovljenom postupku, budući da je Vrhovni sud RS ukinuo prvostepenu presudom kojom je Mile V. bio osuđen na pet godina zatvora.

U optužnici se navodilo da je Mile V. devojčicu, koja mu je komšinica i koju je poznavao, presreo i pokušao je naterati na seksualni odnos. Devojčicu je navodno video u društvu jednog momka i zapretio joj je da će to reći njenim roditeljima, ukoliko ne bude imala polni odnos s njim. Žrtvi je rekao da ode kući da se okupa i da dođe u njegov apartman.

Kada je devojčica pokušala pobeći, zgrabio ju je za rukav duks i povukao prema sebi. Devojčici je iz džepa ispao mobilni telefon koji se razbio, a ona se uhvatila za ogradu kako je napasnik ne bi dalje vukao. Međutim, optuženi joj je prišao s leđa, stavio joj ruke na telo i pokušao je poljubiti. Ona je to sprečila tako što je usta prekrila rukom.

Optuženi joj je ponovio da dođe kod njega u apartman, preteći da će svima pričati nešto ružno o njoj. Upozorio ju je i da nikome ne sme pričati o tome što se dogodilo. Devojčica se potom uspela oteti i pobeći kući i sve ispričati roditeljima, koji su sve prijavili policiji, nakon čega je uhapšen. U kaznu mu je uračunat mesec dana koji je proveo u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!