OBLJUBIO DEVOJČICU OD 14 GODINA? Uhapšen bokserski funkcioner iz Republike Srpske

V. N.

06. 11. 2021. u 20:56

MILENKO Tomić, predsednik Bokserskog saveza RS i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, uhapšen je zbog sumnje da je obljubio 14-godišnju devojčicu, saznaju "Nezavisne".

ОБЉУБИО ДЕВОЈЧИЦУ ОД 14 ГОДИНА? Ухапшен боксерски функционер из Републике Српске

Hapšenje Milenka Tomića

Za njega je Okružno javno tužilaštvo iz Bijeljine zatražilo jednomesečni pritvor, a Okružni sud u Bijeljini je taj predlog prihvatio.

Iz OJT Bijeljina je saopšteno da im je predato lice sa inicijalima M. T., koje je 4. novembra u Bijeljini lišeno slobode zbog osnova sumnje da je prema maloletnom licu M. D. (2007) počinilo krivično delo obljuba nad detetom mlađim od 15 godina iz člana 172. stav 3.

"M. T. je u Tužilaštvu saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je Okružnom sudu u Bijeljini predloženo određivanje pritvora za njega, zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke i da bi moglo doći do narušavanja javnog reda", saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva iz Bijeljine.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)