BOŠNjAČKI član Predsedništva BiH Šefik Džaferović je za da je BiH u najvećoj krizi od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i da je vrlo uznemiravajuća, a za nastalu situaciju je optužio rukovodstvo Republike Srpske, pre svega srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika, koji bi, kako tvrdi, mogao BiH da odvede u rat.

buki

11.11.2021. 01:22

Niste vi Džaferoviću branili BiH ni '92 ni '95, nego ste napadali i klali Srbe u BiH, sa namerom da izvršite etničko čišćenje, poput Hrvata i Šiptara kojima je to uspelo uz pomoć Zapadnih fašista. Uspelo bi i vama da ne beše velikog RATKA MLADIĆA, koji je organizovao Srbe za samoodbranu od koljača. Dobrih 25 godina od tada pokušavate uz pomoć istih zapadnih krvoloka da u miru ostvarite ono što niste uspeli ratom. Neće moći! Iz Federacije ste ih proterali, opljačkali, pokrali imovinu, ali iz Srpske neće moći, pa makar i sam Hitler ustao iz groba da vas podrži.

prellee

11.11.2021. 15:02

Ko za njega nije kriv a oni jedino, ISPRAVNI. Neču reči ograničen političar ali je veliki manipulator i faktor mržnje koja raste u BiH.