UHAPŠENE UBICE KENINA LUKAČA: Rasvetljena likvidacija u Pofalićima

O. MATAVULj

24. 01. 2022. u 06:30

SARAJEVSKA policija je uhapsila Vedada Višnjića, Seada Adilovića i Asmira Murtovića zbog sumnje da su učestvovali u ubistu Kenina Lukača (na slici), koji je 20. januara likvidiran u "sačekuši" u naselju Pofalići.

УХАПШЕНЕ УБИЦЕ КЕНИНА ЛУКАЧА: Расветљена ликвидација у Пофалићима

Foto MUP KS

Osumnjičeni su se predali kada ih je policija locirala i opkolila u sarajevskom naselju Stup.

- Pretresen je stan u Ulici Džemala Bijedića koji koristi A. A, koji je uhapšen jer je pronađeno devet pušaka, raketni bacač, dve bombe, dva pištolja, više od 1.000 metaka, dva prigušivača, 525 grama marihuane, 40 grama kokaina, 370 grama heroina i 1,1 kilogram spida - saopšteno je iz MUP Kantona Sarajevo.

Foto Fejsbuk

U jednom drugom stanu je otkriven novac za koji se sumnja da pripada jednom od osumnjičenih za ubistvo, te da je stečen izvršenjem krivičnih dela.

Podsetimo, Kenin Lukač je ubijen ispred kuće svog prijatelja Mehmeda Ramića, koji je likvidiran u decembru prošle godine. Za taj zločin je osumnjičen Adel Kabaš (ranije se prezivao Murtović), koji je u bekstvu, a radi se o bratu sada uhapšenog Asmira Murtovića.

Na dan ubistva Lukač se verbalno sukobio sa Asmirom Murtovićem i navodno su se raspravljali u vezi sa Ramićevim ubistvom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna