TUKLI GA ZBOG DUGOVANJA: Tokom obračuna došlo do pucnjave, oduzeti pištolji

S. M.

14. 09. 2022. u 18:25

RADNICI prnjavorske firme, Nemanja R. iz Laktaša, Nenad R. iz Banjaluke i Darko D. iz Prnjavora, uhapšeni su jer su u utorak napali G. B., vlasnika dubičke firme u stečaju, sa kojom su ranije sarađivali, radi potraživanja duga prema njihovom preduzeću, te mu naneli povrede. Prilikom obračuna došlo je i do pucnjave.

ТУКЛИ ГА ЗБОГ ДУГОВАЊА: Током обрачуна дошло до пуцњаве, одузети пиштољи

Foto O. Matavulj

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik firme iz Kozarske Dubice G. B. je povređen u napadu i od njega je oduzet pištolj kao i od jednog od osumnjičenih koji je tokom sukoba ispalio hitac u vazduh. Do napada je došlo ispred kuće Dubičanca.

Nakon hapšenja, trojica radnika prnjavorske firme su puštena na slobodu i protiv njih će biti podnet izveštaj nadležnom tužilaštvu.

Iz policije RS navode da su službenici PS Kozarska Dubica postupili po prijavi da je ispred kuće G. B. u Kozarskoj Dubici došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa N. R. iz Laktaša, N. R. iz Banjaluke i D. D. iz Prnjavora, i da je jedno lice upotrebilo vatreno oružje.

odaju da je kriminalističkom obradom uvrđeno da su osumnjičeni došli do kuće oštećenog u Kozarskoj Dubici sa namerom regulisanja načina izmirenja potraživanja koje firma iz Prnjavora čiji su radnici osumnjičeni, ima prema firmi u vlasništvu oštećenog.

Nakon verbalne svađe, fizički su napali Dubičanina nanevši mu telesne povrede. Tokom sukoba osumnjičeni Nenad. R. iz Banjaluke upotrebio je pištolj "glok" ispalivši jedan hitac u vazduh i oružje je od njega oduzeto. Policija je pištolj marke "bereta" oduzela i od oštećenog Dubičanca.

NA POTEZU TUŽILAŠTVO

U TOKU je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv N. R., N. R. i D. D. biti dostavljen izveštaj za počinjena krivična dela, navode iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca