NOVA HARANGA NA SRPSKU I NJENE LIDERE: Najveća podvala Zapada i licemerne izjave o secesiji

Novosti online

19. 01. 2023. u 18:39

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da je od posete Denisa Bećirovića sedištu NATO-a, pa zatim preporuka evropskih parlamentaraca počela nova haranga na Republiku Srpsku i njene lidere.

НОВА ХАРАНГА НА СРПСКУ И ЊЕНЕ ЛИДЕРЕ: Највећа подвала Запада и лицемерне изјаве о сецесији

Foto D. Gavrić

- Najveća podvala je da nas dovedu u kontekst rata u Ukrajini sa čime nemamo nikakve veze a ima ih baš taj Zapad koji nas targetira! Optužuju nas za nepostojeću secesiju Republike Srpske, a licemerno prećutkuje podršku pravoj secesiji Kosova koju upravo zapad pokušava da završi ucenjujući Srbiju - objavio je Stevandić na Tviteru.

Naše je da budemo pametni i odjereni, mudro reagujemo na provokacije, naveo je Stevandić, jer nije jasno zašto im se sad odjednom žuri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?