PETROVIĆ OSTAJE NA ČELU BIJELJINE: Opoziv gradonačelnika neuspešan

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

19. 03. 2023. u 20:46

SASVIM je izvesno je da će kadar SDS dr Ljubiša Petrović i dalje biti gradonačelnik Bijeljine do kraja mandata. Na to ukazuju do sada izbrojani glasovi na opozivu, koju je pokrenulo 16 stranaka na čelu sa SNSD.

ПЕТРОВИЋ ОСТАЈЕ НА ЧЕЛУ БИЈЕЉИНЕ: Опозив градоначелника неуспешан

foto V Mitrić

Prema podacima iz SDS protiv opoziva glasalo je oko 68 odsto birača bijeljinskog kraja, a 31 odsto je bilo za opoziv.

Nakon što se glasanje završilo, gradonačelnik  Petrović se zahvalio svima koji su ga podržali rekavši kako se nada da će oni koji su nosioci inicijative za opoziv biti ti koji će podneti ostavke.

Većina analitičara saglasna je u činjenici da će posle ovog glasanja dosta morati da menjaju i pokretači inicijative za opoziv i Petrović. 

BONUS VIDEO: MOJA SRBIJA - ZAHVALNA SRPSKA: Poslušajte pesmu posvećenu Aleksandru Vučiću i Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina