PAO SA DEVET METARA VISINE: Mladić u Banjaluci teško povređen, uzrok - nepropisno izvođenje radova

Novosti online

26. 05. 2023. u 13:13

MLADIĆ P. I., koji je juče oko 8.40 časova u Banjaluci teško povređen na gradilištu stambenog objekta, pao je zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima, utvrđeno je nakon uviđaja.

ПАО СА ДЕВЕТ МЕТАРА ВИСИНЕ: Младић у Бањалуци тешко повређен, узрок - непрописно извођење радова

Foto: O.M.

Mladić je pao sa visine oko devet metara, sa drugog sprata zgrade u izgradnji u Omladinskoj ulici u Banjaluci i zadobio je teške povrede. Zbrinut je na Univerzitetskom  kliničkom centru Republike Srpske, gde je juče primljen sa teškom povredom glave i nalazio se u stanju kome.

Bio je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su bile neizvesne.

- Policijski službenici i republički inspektor zaštite na radu izvršili su uviđaj. Utvrđeno je da je do pada radnika došlo zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima. Policija preduzima mere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog dela stvaranje opasnosti nepropisnim izvođenjem građevinskih radova - navode iz PU Banjaluka.

(Nezavisne)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!